Ulofa Palmea- Mirijevo

Opis nekretnine:

Prodajemo Stan u Prizemlju - Ulica Ulofa Palmea.
Pozivamo vas da istražite jedinstvenu priliku za udoban dom u srcu Mirijeva. Ovaj prostrani dvosoban stan u prizemlju nalazi se u mirnoj ulici Ulofa Palmea, u zgradi porodične gradnje koja se sastoji od samo dva stana - prizemlja i prvog sprata. Svaki stan ima svoj poseban ulaz, pružajući vam potpunu privatnost i udobnost.
Osnovne informacije o stanu:
Veliki dnevni boravak, osvetljen prirodnom svetlošću i prostran, idealan za relaksaciju i zabavu. Odvojena kuhinja- funkcionalno dizajnirana kuhinja sa, pruža prostor za kulinarske poduhvate i obroke sa porodicom i prijateljima.
Veliki hodnik sa garderoberom- dovoljno prostora za odlaganje garderobe i drugih stvari, čime se održava red i organizacija u domu. Posebna atrakcija ovog stana je prostrano dvorište koje pripada samo ovom stanu, pružajući vam privatnost i prostor za opuštanje na otvorenom. Stanu pripada i parking mesto, što je izuzetna pogodnost u urbanoj sredini. Ovaj stan je savršen izbor za one koji traže udoban dom sa svim pogodnostima modernog života, u mirnom i porodičnom okruženju. Pruža idealnu ravnotežu između privatnosti i zajedničkih prostora, omogućavajući vam da uživate u svim prednostima života u gradu.
Za više informacija i zakazivanje posete, slobodno nas kontaktirajte. Vaš novi dom čeka na vas u ulici Ulofa Palmea!

(agencijska provizija 2%)

Karakteristike

Tip nekretnine stan
Dupleks
Država, Grad Srbija, Beograd
Opština Zvezdara
Lokacija Mirijevo
Ulica Ulofa Palmea
Struktura 2
Površina 84 m2
Spratnost pr/2
Grejanje etažno grejanje
Uknjižen
Broj terasa, lođa 0 , 0
Interfon
Broj tel. linija 0
Broj liftova 0
Tip usluge prodaja
Cena 150,000 €

Slične nekretnine