Kosmajska- Centar

Opis nekretnine:

Prodajemo Kvalitetan Dvoiposoban Stan u Novogradnji, Centar Mladenovca.
Pozdrav svim potencijalnim kupcima koji traže udoban i kvalitetan dom u samom srcu Mladenovca! Imamo zadovoljstvo da vam predstavimo prelepi dvoiposobni stan koji se nalazi na drugom spratu u kvalitetnoj novogradnji, svega stotinak metara udaljenosti od centra grada.
Ovaj elegantan stan je savršeno orijentisan prema ulici, nudeći vam ne samo udobnost, već i spektakularan otvoren pogled na čarobnu Šumadiju. Sa pažnjom odabranim kvalitetnim materijalima i detaljima, ovaj stan odiše luksuzom i udobnošću.
Rok završetka gradnje je kraj 2024. godine, pridržavajući se svih propisanih procedura i zakonskih regulativa, pružajući vam potpunu sigurnost i mir. Uz to, postoji mogućnost kupovine na kredit, olakšavajući vam put do vašeg novog doma.
Dodatna pogodnost koju nudimo je mogućnost kupovine parking mesta u dvorištu, čime vam osiguravamo sigurno i udobno parkiranje svog vozila.
Cena je izražena bez PDV-a a slike predstavljaju idejna rešenja . U ponudi imamo još jedan stan na petom spratu iste strukture i kvadrature.
Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prelepog stana koji pruža savršenu kombinaciju udobnosti, luksuza i praktičnosti. Za sve dodatne informacije i organizovanje obilaska stana, slobodno nas kontaktirajte. Vaš novi dom čeka na vas!

(agencijska provizija 2%)

Karakteristike

Tip nekretnine stan
Dupleks
Država, Grad Srbija, Mladenovac
Opština Mladenovac
Lokacija Centar
Ulica Kosmajska
Struktura 2.5
Površina 53 m2
Spratnost 2/5
Grejanje gas
Uknjižen
Broj terasa, lođa 1 , 0
Interfon
Broj tel. linija 0
Broj liftova 1
Tip usluge prodaja
Cena 64,000 €

Slične nekretnine