Vojvode Stepe- Autokomanda

Opis nekretnine:

Prodaja stana u Vojvode Stepe - Idealna Lokacija Ponosno predstavljamo ovaj jedinstveni stan smešten na izuzetnoj lokaciji u samom srcu Vojvode Stepe. Ovaj prostrani stan odražava autentični socijalistički šarm, pružajući udoban i funkcionalan prostor za savršeni dom.
Nalazi se u ulici Vojvode Stepe, okružen zelenilom, pružajući miran i prijatan ambijent za život. Povučen od buke ulice, ovaj stan nudi izuzetnu privatnost i mir.
Fasadna cigla pruža izdržljivost i estetiku, dok lift olakšava pristup stanu. Ova dobro održavana zgrada pruža sigurnost i udobnost svojim stanarima.
Odlična struktura pravog socijalističkog stana osigurava maksimalni komfor.
Dvostrano orijentisan, omogućava obilje prirodne svetlosti.
Lepa lođa od 4m2 pruža prostor za opuštanje i uživanje na otvorenom. Iako stan pruža izuzetan potencijal, potrebna su određena ulaganja kako bi se postigao puni sjaj. Ovo pruža idealnu priliku za personalizaciju prostora i stvaranje doma po vašoj meri.
Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog jedinstvenog stana koji kombinuje savremenu udobnost sa šarmom prošlosti. Za više informacija i zakazivanje pregleda, slobodno nas kontaktirajte.

(agencijska provizija 2%)

Karakteristike

Tip nekretnine stan
Dupleks
Država, Grad Srbija, Beograd
Opština Voždovac
Lokacija Autokomanda
Ulica Vojvode Stepe
Struktura 3
Površina 73 m2
Spratnost 4/6
Grejanje centralno grejanje
Uknjižen
Broj terasa, lođa 0 , 1
Interfon
Broj tel. linija 0
Broj liftova 1
Tip usluge prodaja
Cena 199,900 €

Slične nekretnine