Golo brdo- Golo brdo

Opis nekretnine:

Mokra Gora, kuća plus plac 33ara.
Prodajemo ekskluzivnu kuću na jednoj od najatraktivnijih lokacija, na Mogroj Gori. Ova prelepa kuća se nalazi na parceli od 34 ara i pruža neponovljiv pogled na okolni pejzaž. Ukupna korisna površina svih etaža iznosi impozantnih 728m2.
Suteren ove elegantne vile je projektovan tako da pruža savršen ambijent za zabavu i relaksaciju. Tu se nalazi prostrani prostor za zabavu, vinski podrum, garaža, kotlarnica i još mnogo toga.
Prizemlje je organizovano kao otvoren i prostran dnevni boravak, povezan sa trpezarijom i kuhinjom. Takođe, na ovom nivou se nalaze radna soba, terase, dva kupatila i dodatni toalet.
Na spratu se nalazi galerija koja pruža predivan pogled na niže nivoe, dok su tu smeštene dve spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom.
Potkrovlje je organizovano u vidu četiri spavaće sobe sa kupatilima, pružajući intimnost i udobnost.
Na poslednjem nivou se nalaze dve spavaće sobe sa kupatilom i terasom, idealne za uživanje u panoramskom pogledu na okolinu.
Objekat je završen u konstrukcionom smislu, pružajući osnovu za stvaranje kuće iz snova. Neophodni su finalni radovi na unutrašnjasti prostora da bi ostvarili svoju viziju.
Ova kuća predstavlja inspirativan izazov za one koji sanjaju o stvaranju doma iz snova. Takođe , mogućnost završetka objekta u vidu popularnih pansiona za okrepljenje i druženja ljubitelja prirode, može pružiti kupovinom ove nekretnine i sigurnu investiciju.
Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove jedinstvene nekretnine na Mogroj Gori. Kontaktirajte nas za više informacija i da dogovorimo razgledanje ove prelepe kuće.

(agencijska provizija 2%)

Karakteristike

Tip nekretnine kuća
Struja
Voda
Kanalizacija
Bašta
Država, Grad Srbija, Užice
Opština Mokra Gora
Lokacija Golo brdo
Ulica Golo brdo
Struktura 7
Površina 728+34ara
Spratnost pr/4+potkrovlje
Grejanje TA peć
Uknjižen
Broj terasa, lođa 2 , 0
Interfon
Broj tel. linija 0
Broj liftova 0
Tip usluge prodaja
Cena 249,000 €

Slične nekretnine