Požeška- Banovo brdo

Opis nekretnine:

Ekskluzivni poslovni prostor sa izlazom na ulicu na Banovom Brdu
Ponosno predstavljamo jedinstvenu priliku za investiranje u luksuzni lokal smešten u prestižnoj novogradnji na Banovom Brdu. Ovaj elegantni prostor nudi savršen spoj stila, funkcionalnosti i potencijala za različite poslovne delatnosti. Karakteristike lokala: Ukupna površina od 380m2, prilagođena za raznovrsne poslovne potrebe. Direktan izlaz na ulicu omogućava visoku vidljivost i pristupačnost. Dva odvojena toaleta sa tri odvojene kabine u svakom, za posetioce i osoblje. Prostran prostor idealan za kreiranje različitih koncepta poslovanja.
Već postoje instalacije za kuhinju, sa izdignutim delom.
Poseban prostor za skladištenje za efikasno upravljanje zalihama. Dodatni kancelarijski prostor za administrativne potrebe.
Mogućnost kupovine 3 garažna mesta za praktičnost i komfor ( cena 20.000€ sa uračunatim PDV-om) Prikladan za različite delatnosti: Kafići
Restorani
Teretane
Kladionice
Banke
Kockarnice
Zašto je ovo pametna investicija:
Lokal se nalazi u popularnom delu grada, sa konstantnom potražnjom za poslovnim prostorom. Kvalitetna novogradnja garantuje minimalne troškove održavanja. Prilagodljiv prostor omogućava različite poslovne koncepte i strategije. Izvanredna vidljivost i pristupačnost privlače širok spektar klijenata i posetilaca.
Cena je izražena sa PDV-om.
Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog izuzetnog prostora koji spaja luksuz, funkcionalnost i neograničene poslovne mogućnosti. Za više informacija i zakazivanje pregleda lokacije, kontaktirajte nas danas.

(agencijska provizija 2%)

Karakteristike

Tip nekretnine poslovni prostor
Država, Grad Srbija, Beograd
Opština Čukarica
Lokacija Banovo brdo
Ulica Požeška
Struktura /
Površina 380 m2
Spratnost pr/8
Grejanje TA peć
Uknjižen
Broj terasa, lođa 0 , 0
Interfon
Broj tel. linija 0
Broj liftova 0
Tip usluge prodaja
Cena 647,000 €

Slične nekretnine